Referenties

“Op sportrusten.nl hebben we soms meer dan 100.000 bezoekers per maand. Daar heeft Chantal een belangrijk aandeel in. We willen graag veel mensen bereiken en dus zitten we op LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter. We sturen wekelijks een nieuwsbrief, schrijven blogs en geven webinars. Als je dat allemaal aan mij over laat, krijg ik stress en verlies ik het overzicht. Gelukkig hebben we Chantal. Ze zorgt voor rust, overzicht en structuur. Ze denkt mee, ze is slim én grappig. Kortom: Chantal, bedankt! Je bent een heldin”.

Koen de Jong
Rusig hardlopen. Hardlopen. Koud douchen.
Eigenaar Sportrusten

“Werken met Virtualsupportoffice is Service ten top! Zij zijn op vele fronten inzetbaar en denken goed mee. Er wordt je echt werk uit handen genomen zodat je je als ondernemer kunt richten op de dingen waar je goed in bent.

Want tegenwoordig zijn er zo veel technische mogelijkheden, dat is bijna niet bij te houden. Chantal weet altijd raad of zoekt net zolang door totdat zij een oplossing voor je heeft.

En ook de combinatie met Christa zorgt ervoor dat je een duo hebt waar je altijd op terug kunt vallen. Virtueel maar als het nodig is ook in levende lijve.”

Ingrid Beerse
Zorgmarketeer en onderdernemer
Eigenaresse BureauBeerse

“Sinds enige tijd mag ik dankbaar gebruik maken van de kennis, ervaring en creativiteit van Chantal. Heel fijn om mijn werk als ZZP’ er een aantal werkzaamheden uit te kunnen besteden zodat ik mijn tijd nuttig kan inzetten. Chantal schakelt snel, komt afspraken na, denkt goed mee en is erg creatief. Kortom een hele prettige samenwerking!”.

Marijke de Vries
Adviseur en eigenaar Eigenhandig

“Mijn bedrijf groeide, maar ik merkte dat ik de groei niet kon bijhouden. Meer mail, meer gesprekken, meer opdrachten. Ik moest zaken gaan uitbesteden. Anders zou ik nog meer moeten gaan werken en dat wilde ik niet. Aan de ene kant is het fijn als het bedrijf groeit, want dat had ik echt nodig. Aan de andere kant kom je op een punt dat de groei weer nieuwe focus vraagt. Every level has a new devil. Daar moet je dan ook mee dealen.

In mijn geval zorgde de groei voor een bevestiging dat ik op de juiste weg zat. Maar leverde het ook stress op omdat ik alles zelf aan het doen was. Ten koste van mijn vrije tijd. De dienstverlening van Virtualsupportoffice ervaar ik als prettig, professioneel, flexibel en Chantal en Christa denken echt mee. Zij zijn ondernemers en denken als ondernemer. Chantal is de digitale tovenaar. Mailings versturen, opzetten van automatische mailfunnels, webinars opzetten, hostingpartijen vergelijken. Dat had ik zelf niet zo goed kunnen doen.

Zelf houd ik de regie en ken ik de systemen ook. Ik ben dus niet afhankelijk, maar op deze manier doen we het samen en kan ik me bezighouden met mijn core business.

Ik gun iedere ondernemer een Chantal en Christa. Samen met hen ben ik aan het groeien en dat voelt magisch”.

Jeroen van den Nieuwelaar
Leefstijlcoach
Eigenaar Activations

“Heel lang getwijfeld om als kleine zelfstandige hulp in te roepen. Nu is mijn conclusie: had ik veel eerder moeten doen. Eigenlijk te veel om op te noemen waar Chantal in uit blinkt:

– Neemt razend snel kennis op betreft onze producten die wij verkopen
– Denkt mee en komt zelf met verbeteringen
– Gedreven en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit
– Brengt structuur aan en werkt zelf erg gestructureerd
– Heeft kennis van computers
– Kennis van social media
– Bedenkt systemen om processen beter te laten verlopen en tijd en fouten te besparen
– Begeleidt en houdt mijn marketing bureau scherp
– Schrijft blogs
– Maakt social media posts
– Etc, etc.

Ik ben ontzettend blij met Chantal en mijn klanten ook”.

Jacob Janssen
Agentschap ruitersportdetailhandel
Merken: Montar – Bucas – Passier – GPA
Eigenaar Mobi Agenturen

jacob-janssen-virtualsupportoffice
anneke-van-der-voort-virtualsupportoffice

“Ik werk nu meer dan een half jaar met Chantal samen en ben hier erg tevreden over. Chantal ontzorgt mij onder andere door berichten te plaatsen op social media en ondersteuning te bieden bij het organiseren van webinars en andere online marketingactiviteiten.

Chantal denkt mee wat erg prettig is. Ze reageert snel en is in haar communicatie erg professioneel, iets wat ik erg belangrijk vind in het communiceren naar klanten”.

Anneke van der Voort
Social Media Expert
Eigenaresse PRminded

“Als ondernemer vind ik het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan marketing. Dat kost tijd en bovendien is het niet mijn core business. Daarom heb ik contact opgenomen met Chantal en ik ben heel erg blij met onze samenwerking! Chantal is een kei in meedenken om zaken slim aan te pakken. Ze komt met ideeën en voorstellen, werkt deze uit en communiceert helder en komt afspraken na. Kortom: aanrader!!”.

Christine
Eigenaresse EduProject

“Ik heb Christa Smits leren kennen bij ’s Heeren Loo. Ik deed daar een omvangrijk project waarin zowel interne als externe medewerkers betrokken waren. Hiervoor moest regelmatig van alles geregeld worden, van vergaderingen tot complete excursies. Dat deed Christa allemaal voor ons en voor mij. Daarnaast regelde ze een deel van de projectadministratie zoals het verzamelen van uren.

Christa is een gezellige en kundige secretaresse die mij in het project goed geholpen heeft. Het was bijvoorbeeld erg prettig dat ik goed op de hoogte werd gehouden over voortgang van al het regelwerk”.

Laura Hamer
Business Strateeg
Eigenaresse Digital Masters

“In de periode dat ik met Christa Smits samenwerkte bij ’s Heeren Loo, was zij altijd bereid proactief mee te denken en kwam met concrete oplossingen. Met name bij de organisatie van evenementen nam zij veel werk uit handen en was nooit iets teveel gevraagd. Ik heb Christa leren kennen als een betrokken collega, heel prettig als professional, maar zeker als persoon om in een projectteam mee samen te te werken. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij haar voorop”.

Stephanie Vigh
Senior Communicatieadviseur
Eigenaresse Steph Communicatie

Sandra Niezink

“Het leuke van zelfstandig ondernemer zijn is dat je doet waar je goed in bent. Ik houd van mijn werk en daar krijg ik veel energie van. ik houd ook erg van content schrijven en creëren voor mijn site en voor social media.

Ik ben helaas veel minder goed in het online gebeuren en het technische stuk. Iedere keer dat ik daarin iets moet doen, staart het computer scherm mij aan en raak ik (sort of) in paniek. Na een update van een programma ben ik de weg alweer kwijt.

Gevolg is dat ik die klussen voor me uitschuif, maar dat het wel constant ergens in mijn hoofd blijft hangen.

En toen was daar Chantal van Virtualsupportoffice en daarmee was dat stuk voorbij.

Het heerlijke is dat ik nu gewoon mijn ding kan doen en dat ik alles naar Chantal schuif wat ik niet kan en niet begrijp. Wat ik als probleem ervaar, is háár ding en een leuke uitdaging… Mijn ‘problemen’ worden opgelost en ze geniet er nog van ook!! Magic to me..!

De communicatie, actie – reactie verloopt supersnel en dat schakelt heel prettig. Chantal is hands on, energiek en denkt mee. Ze voelt aan wat er nodig is en wat er bij je past. Zo heeft ze een paar A-4tjes tekst van mij omgetoverd in een prachtig E-Magazine.

Voor mij en mijn bedrijf is Chantal dus ontzettend belangrijk”.

Sandra Niezink
Inspirator | Educator | Stylist
Eigenaar Ssensemaker

“Christa is iemand die van vele markten thuis is. Ze kan zowel binnen een ICT afdeling, financiële afdeling als ook directie optimaal ondersteunen. Dat doet ze op een altijd zeer plezierige manier. Ongedwongen, zakelijk, humor, hard werken. En daarbij heeft ze oog voor wat er op een afdeling speelt en probeert de situatie waar maar mogelijk te verbeteren.

Christa heeft ons op diverse plekken “uit de brand” geholpen. Haar flexibiliteit is enorm. Een kanjer om voor een interim-periode in huis te halen”.

Peter Mooibroek
Directeur bedrijfsvoering
‘s Heeren Loo

“Chantal heeft zich zeer goed ingeleefd in wie ik ben, wat ik wil uitstralen als coach en werkt zeer nauwkeurig en out of the box. Bovenal is ze een zeer prettig en rustig persoon. Haar afspraken komt ze na en biedt meer dan je vraagt. Een fantastische persoonlijkheid met kennis van zaken!”.

Anika Morsink
Coach
Eigenaresse Prolumina

“Het zelfstandig ondernemerschap biedt mij als SEO-tekstschrijver veel vrijheid. De laatste jaren kreeg ik het – gelukkig maar – steeds drukker. Maar hoe meer klanten en opdrachten, hoe meer tijd ik kwijt ben aan bijkomende werkzaamheden zoals e-mail, facturatie en administratie. Op een gegeven moment maakte ik werkweken van 60-70 uur. Dat kon zo niet langer.

Al na het eerste gesprek met Christa en Chantal Smits werd me duidelijk dat ik veel efficiënter zou kunnen werken. Ik kreeg adviezen waar ik zelf nooit aan had gedacht. De werkzaamheden omvatten onder meer: e-mail ordenen, adressenbestanden aanmaken, standaard e-mail-templates aanmaken, en referenties (waarderingen) opvragen voor Google Mijn Bedrijf. Andere plannen zijn het inregelen van een CRM-systeem en een facturatie-/boekhoudprogramma.

Christa en Chantal zijn heel betrokken bij wat ik doe en denken kritisch mee. En het mooie is ook: ze voelen zich heel betrokken bij mijn bedrijf. Ze zijn blij voor me als ik een mooie opdracht scoor (en bezorgd als ik het veel te druk heb). Alsof ik er collega’s bij heb”.

Jeroen Fidder
SEO-Tekstschrijver
Eigenaar Zeg. tekst en concept

top