Onze pakketten

Ben je bezig een serieus bedrijf op te bouwen? Of ben je juist toe aan een volgende stap? Wij bieden passende oplossingen in elke fase van jouw bedrijfsontwikkeling. We zijn er voor zzp’ers en mkb’ers met behoefte aan extra ondersteuning op het gebied van organisatie, marketingcommunicatie (online zichtbaarheid) en relatiebeheer. Hieronder vindt u meer informatie over onze pakketten:


Ontdek onze drie pakketten:


Goed op weg

Je wilt je bedrijf ontwikkelen. Werk maken van groei. Hoe houd je focus op jouw operationele activiteiten? En hoe creëer en houd je het overzicht? Wij scheppen orde en structuur voor je. En nemen jouw meest urgente organisatorische taken over.

Uren ondersteuning: 12 uur per maand
Prijsindicatie: €675,- 

Succesvol groeien

Je bedrijf groeit. Toekomstplannen worden werkelijkheid. Steeds meer ballen in de lucht. Hoe leid je dat allemaal in goede banen? Wij zorgen voor structuur en ondersteunen je in de uitvoering van jouw werkzaamheden.

Uren ondersteuning: 24 uur per maand
Prijsindicatie: €1300,- 

De groei de baas

Je bedrijf blijft groeien. Steeds meer activiteiten, steeds meer informatiestromen. Hoe houd je je bedrijf operationeel? Met een goed team achter je en een structuur om op te bouwen. We ondersteunen je compleet.

Uren ondersteuning: 36 uur per maand
Prijsindicatie: €1875,-

Ook behoefte aan rust, ruimte en overzicht?

Onze ondersteuning is altijd maatwerk. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Ja! Adviseer mij over de mogelijkheden

top