Een moeder-dochter bedrijf

Virtualsupportoffice is het bedrijf van Christa en Chantal Smits, moeder en dochter. Samen bundelen zij hun krachten. Met hun kennis vullen zij elkaar goed aan. En daarmee vullen zij uw bedrijf aan. Maak kennis met Christa en Chantal.

Image


Zelfstandig en oplossingsgericht

Ik zet me graag in voor ondernemers die behoefte hebben aan meer rust en focus. Ik houd ervan een ander te ontzorgen, vooral met administratieve en secretariële (management)ondersteuning. In mijn loopbaan voerde ik diverse functies uit: van administratief medewerker en medewerker personeelszaken tot managementsecretaresse bij een grote zorgorganisatie. Al mijn kennis en ervaring zet ik nu in als virtueel assistent. We werken op weliswaar afstand, maar ik vind het heel belangrijk dat we een goede, professionele band opbouwen met de ondernemer. Op basis van vertrouwen en wederzijds respect.

Mijn grote inspirator is mijn vader die ik pas op mijn 28e heb leren kennen. Hij was ondernemer en beschikte over een tomeloze gedrevenheid. Maakte van niets iets en zag overal kansen. We bleken veel overeenkomsten te hebben. Zo laten we ons beiden nooit uit het veld slaan door tegenslagen. Ik ben getrouwd met een marineman. Omdat hij veel weg was, voedde ik de kinderen op. Dat maakte mij zelfstandig en oplossingsgericht. Die eigenschappen komen mooi van pas in mijn werk.

+31 (0)629488741
Christa@virtualsupportoffice.nl

 

Je hoeft niet te worden opgeslokt door je werk

Ik zie steeds meer ondernemers om mij heen die zichzelf geen rust gunnen of daar gewoonweg geen tijd en ruimte voor hebben. Een ondernemer start zijn of haar bedrijf vanuit een passie. Maar dat betekent toch niet dat je moet worden opgeslokt door je werk? Precies, dat is niet normaal. Ik wil jou laten zien en ervaren dat het ook anders kan. Daarom zijn we gestart met Virtualsupportoffice. Met mijn passie voor online werken wil ik anderen helpen om weer te genieten van hun onderneming.”

“Ik ben een gedisciplineerde doorzetter met onder meer zes jaar ervaring in de horeca. In die sector leerde ik dat de service en de wensen van de consument continu centraal staan. Ik ken geen 9-tot-5-mentaliteit en steek graag mijn handen uit de mouwen, met 100% inzet. De afgelopen jaren heb ik mijzelf op commercieel gebied sterk ontwikkeld. Ik ben klantgericht, neem niet snel genoegen met minder en kom mijn afspraken na. Ik werk doelgericht en ben op mijn best als ik met veel mensen in contact sta. Ik haal veel energie uit flexibele, humoritische mensen. En voel me graag betrokken bij de ander. En dat kenmerkt ons ook als virtueel assistent.

+31 (0)612474497
Chantal@virtualsupportoffice.nl

top