Een moeder-dochter bedrijf

Virtualsupportoffice is het bedrijf van Chantal Smits, in 2016 opgericht door moeder en dochter. Samen bundelen zij hun krachten. Met hun kennis vullen zij elkaar goed aan. En daarmee vullen zij jouw bedrijf aan. Maak kennis met Chantal en Christa.

Image

Je hoeft niet te worden opgeslokt door je werk

Ik zie steeds meer ondernemers om mij heen die zichzelf geen rust gunnen of daar gewoonweg geen tijd en ruimte voor hebben. Een ondernemer start zijn of haar bedrijf vanuit een passie. Maar dat betekent toch niet dat je moet worden opgeslokt door je werk? Precies, dat is niet normaal. Ik wil jou laten zien en ervaren dat het ook anders kan. Daarom zijn we gestart met Virtualsupportoffice. Met mijn passie voor online werken wil ik anderen helpen om weer te genieten van hun onderneming.”

“Ik ben een gedisciplineerde doorzetter met onder meer zes jaar ervaring in de horeca. In die sector leerde ik dat de service en de wensen van de consument continu centraal staan. Ik ken geen 9-tot-5-mentaliteit en steek graag mijn handen uit de mouwen, met 100% inzet. De afgelopen jaren heb ik mijzelf op commercieel gebied sterk ontwikkeld. Ik ben klantgericht, neem niet snel genoegen met minder en kom mijn afspraken na. Ik werk doelgericht en ben op mijn best als ik met veel mensen in contact sta. Ik haal veel energie uit flexibele, humoritische mensen. En voel me graag betrokken bij de ander. En dat kenmerkt ons ook als virtueel assistent.

+31 (0)612474497
Chantal@virtualsupportoffice.nl

 Zelfstandig en oplossingsgericht

Toen Chantal en ik net gestart waren, merkte ik dat er toch veel vraag is naar goede interim secretaresses. Ik houd ervan te ontzorgen en het secretaressevak zit in mijn bloed. Al die kennis en ervaring zet ik nu in als interim secretaresse zowel vanuit huis als op locatie en combineer dit samen met de aanvragen voor virtueel assistent.

Mijn grote inspirator is mijn vader die ik pas op mijn 28e heb leren kennen. Hij was ondernemer en beschikte over een tomeloze gedrevenheid. Maakte van niets iets en zag overal kansen. We bleken veel overeenkomsten te hebben. Zo laten we ons beiden nooit uit het veld slaan door tegenslagen. Ik ben getrouwd met een marineman. Omdat hij veel weg was, voedde ik de kinderen op. Dat maakte mij zelfstandig en oplossingsgericht. Die eigenschappen komen mooi van pas in mijn werk.

Sinds ruim twee jaar is er een dochteronderneming van Virtualsupportoffice bijgekomen, namelijk Secretarysupportoffice.nl. Er was veel vraag naar goede interim directie/management secretaresses en Christa heeft daarom Secretarysupportoffice opgestart. Ze werkt nu 4 dagen op interim basis en houdt 1 dag in de week vrij voor ‘virtuele’ klanten.

+31 (0)629488741
Christa@secretarysupportoffice.nl

 

 

top