Over Virtualsupportoffice

Virtualsupportoffice is het bureau van Christa Smits en Chantal Smits, aangenaam!

Wij bieden professionele en betrokken ondersteuning op afstand voor zzp’ers en mkb-bedrijven. We zijn graag jouw sparringpartner voor secretariële ondersteuning, marketingcommunicatieondersteuning en relatiebeheer. Het is ons doel dat jij meer rust en ruimte ervaart om te ondernemen en plannen te smeden voor de toekomst. En dat jij meer declarabele uren kunt draaien. Een win-winsituatie dus.

Image

Ons team

Op afstand en toch heel nabij

Als virtueel assistent werken we op afstand. Maar je zult merken dat wij juist heel dichtbij staan. Dat kan ook niet anders. Want persoonlijke aandacht en nauwe betrokkenheid zijn volgens ons de basis van succesvolle samenwerking. Onze kernwaarden:

Flexibiliteit

Ondernemen is hollen of stilstaan. En als het goed gaat vooral hollen; ook buiten de reguliere kantoortijden en werkdagen om. Heb je op die drukke momenten extra handjes nodig? Virtualsupportoffice is flexibel inzetbaar. Met als doel de pieken in de werkdrukte te reduceren naar een acceptabel niveau. Meer balans, meer focus, meer groei. Dat is het idee.

Gezond Kritisch

We brengen je graag verder. Daarom zijn we gezond kritisch en adviseren we jou graag. Misschien voelt het soms alsof we je terugfluiten. Bijvoorbeeld om even de punten op de i te zetten. Zo hopen we een bij te dragen bij aan jouw bedrijfsgroei. Wij werken graag voor ondernemers die daarvoor open staan.

Transparant

We zijn open en eerlijk over wat we wel en niet voor jou kunnen betekenen. Want we kunnen veel, maar natuurlijk niet alles. We doen dat we zeggen en zeggen wat we doen. Wel zo duidelijk.

Gepassioneerd

Doe vooral waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. En laat de taken die je kunt en wilt uitbesteden over aan Virtualsupportoffice. Wij vinden het prachtig om jou te ondersteunen. Zodat jij het beste kunt halen uit jezelf en uit jouw onderneming. Een win-win dus.

Ook behoefte aan rust, ruimte en overzicht?

Onze ondersteuning is altijd maatwerk. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Ja! Adviseer mij over de mogelijkheden

[/columns1]

top