Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder een overzicht van meest gestelde vragen:


 • Hoe gaan we starten?

  Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben wij al e.e.a. doorgenomen welke taken je wilt uitbesteden. Voordat we gaan beginnen, sluiten we een overeenkomst van opdracht met elkaar af met hierin de besproken werkzaamheden die wij voor jou gaan uitvoeren en overige zaken zoals onze geheimhoudingsplicht, de startdatum en overige afspraken. Na akkoord ontvangen wij graag alles wat er nodig is, zodat wij aan de slag kunnen.

 • Hoe houden we contact?

  Dit verschilt per opdrachtgever. Het is net waar jouw voorkeur ligt. In de praktijk werkt een wekelijkse (virtuele) meeting prettig. Liefst op een vaste dag en een vast tijdstip. We verzamelen onze vragen tot de meeting. Zo kun jij ongestoord doorgaan met je eigen werkzaamheden en bespreken we iedere week de bijzonderheden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je behoefte hebt aan vrijwel dagelijks contact. Daar vinden we vanzelf een balans in wat zowel voor jou als voor ons prettig werkt.

 • Is er een proefperiode?

  Natuurlijk gaan we eerst samen ervaren of er een match is. Daarom geloven wij in een proefperiode, meestal in de vorm van een strippenkaart. Als de strippenkaart bijna is verbruikt, plannen we een evaluatiegesprek in waarin we bespreken of er een wederzijdse klik is en of we de samenwerking op deze voet gaan voortzetten.

  Een strippenkaart geeft ook gelijk inzicht hoeveel uur wij per week of maand kwijt zijn aan de werkzaamheden. Zo heb je altijd inzicht in de verbruikte uren.

top